To nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:04.02.2021 08:59

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Begge de smittede har foreløpig ukjent smittevei, men smittesporing pågår fortsatt. Det er ca. 25 nye nærkontakter som er satt i karantene.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som noe uoversiktlig inntil videre, men det er forventet at smittesporing og testing de nærmeste dagene kommer til å gi mer oversikt.

Det er med dette registrert totalt 245 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 4. februar 2021), hvorav 40 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 04.02.2021 08:21