Tre nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:04.12.2020 09:56

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet tre nye smittetilfeller det siste døgnet.

Alle de tre har kjent smittekilde. To av dem er smittet i en annen kommune og en i privat hjem. En av nærkontaktene er elev på Hokksund ungdomsskole. På grunn av symptomer hos denne eleven, er en 9.klasse, i tillegg til noen elever i parallellklasse og noen ansatte. satt i ventekarantene inntil testsvar på eleven foreligger. Eventuell videre karantene for elever og ansatte på Hokksund ungdomsskole vil bli avklart i løpet av helgen. Alle de berørte vil få beskjed.

Oppsummert er antall nærkontakter totalt 13 i Øvre Eiker. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 134 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 4. desember 2020), hvorav 122 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 04.12.2020 09:06