Fem nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:05.12.2020 10:34

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet fem nye smittetilfeller med koronavirus det siste døgnet.

Alle fem er smittet som nærkontakt. Det er registrert åtte nye nærkontakter i smittesporingsarbeidet, hvorav en i tilknytning Hokksund ungdomsskole. Elever og lærere i den aktuelle klassen er satt i karantene, og det settes i gang testing av lærere og elever som er potensielle nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet i Øvre Eiker generelt som moderat.

Det er med dette registrert totalt 139 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 5. desember 2020), hvorav 127 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 05.12.2020 08:51