To nye smittetilfeller

Grøner, Cathrine Endret:06.02.2021 11:16

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Begge har kjent smittevei. Det er registrert få nye nærkontakter, og kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 249 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 6. februar), hvorav 44 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 06.02.2021 11:15