To nye smittetilfeller

Grøner, Cathrine Endret:06.03.2021 11:20

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Den ene personen har kjent smittevei, den andre har sannsynlig smittevei. Det er registrert totalt seks nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittesituasjonen som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 266 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 6. mars), hvorav 61 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 06.03.2021 11:19