Seks nye smittetilfeller

Grøner, Cathrine Endret:06.04.2021 09:36

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet seks nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Fem er smittet av nærkontakter. En har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, men med risiko for flere smittetilfeller i forbindelse med videre testing og smittesporing.

Det er med dette registrert totalt 312 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 6. april 2021), hvorav 107 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 06.04.2021 09:33