Tre nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:07.02.2021 09:57

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet tre nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

To av de tre smittede er nærkontakter til tidligere kjent smittetilfelle og derfor allerede i karantene. En person har foreløpig ukjent smittevei, men det er mistanke om smittekilde i en annen kommune. Smittesporing pågår.

Det er registrert få nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 252 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 7. februar), hvorav 47 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 07.02.2021 09:53