11 nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:07.04.2021 09:46

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet 11 nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

10 har kjent smittevei. En har ukjent smittevei foreløpig, men smittesporing forventes å kunne avdekke smittekilden. De fleste tilfellene er forventet, som følge av smittesporing og testing de siste dagene. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, ettersom det kan knyttes til knyttet til klynger eller husstander.

Det er med dette registrert totalt 323 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 7. april 2021), hvorav 118 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 07.04.2021 09:45