Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:07.12.2020 10:06

Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller i Øvre Eiker det siste døgnet

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, og at det er lite smitte i Øvre Eiker. Siste døgn uten nye bekreftede smittetilfeller var tirsdag 1. desember.

Det er med dette registrert totalt 140 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 7. desember 2020), hvorav 128 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 07.12.2020 08:58