To nye smittetilfeller

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:09.04.2021 08:25

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

De to smittede er nærkontakter av tidligere kjente smittetilfeller og var allerede i karantene. Det er ikke registrert noen nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittesituasjonen som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 327 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 9. april 2021), hvorav 122 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 09.04.2021 08:03