Seks nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:10.12.2020 09:36

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet seks nye smittetilfeller det siste døgnet.

Fire personer var allerede i karantene på grunn av nærkontakt. Fem har kjent smittekilde, mens en har foreløpig ukjent smittekilde. En er elev på Eiker videregående skole og en på Hokksund barneskole. Ingen av skoleelevene har vært på skolen i smitteførende periode.

Bekreftet antall nærkontakter er fem, men mulig flere. Smittesporing fortsetter i dag.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, bortsett fra en med ukjent smittekikde.

Det er med dette registrert totalt 152 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 9. desember 2020), hvorav 134 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 09.12.2020 08:46