Fire nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:10.12.2020 09:28

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet fire nye smittetilfeller det siste døgnet

Tre personer var allerede i karantene på grunn av nærkontakt og har kjent smittekilde, mens en har foreløpig ukjent smittekilde. Det er få nærkontakter.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, bortsett fra en med foreløpig ukjent smittekilde. Et smittetilfelle har gitt karantene i en avdeling ved Lerberg barnehage.

Det er med dette registrert totalt 156 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 10. desember 2020), hvorav 138 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 10.12.2020 08:07