Ett nytt smittetilfelle

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:11.06.2021 09:39

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Den smittede er ansatt ved Røren skole. Ytterligere en ansatt har symptomer, og kan være smittet. Seks ansatte på Røren skole er satt i karantene, i tillegg er en skoleklasse samt flere ansatte på skolen i avklaringskarantene.

Skoleledelsen har avgjort at hele skolen skal ha hjemmeskole i dag, fredag 11. juni, da det som følge av karantene og avklaringskarantene ikke er nok ansatte igjen ved skolen til å opprettholde normal drift. SFO holder åpent hele dagen for elever som har plass der. Skolens ledelse vil sende ut mer informasjon til foresatte så snart flere prøvesvar foreligger, og man har mer oversikt over situasjonen.

Karantenen for skolebarn og ansatte ved Hokksund barneskole er nå avsluttet, da samtlige har testet negativt to ganger.

Det er med dette registrert totalt 396 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 11. juni 2021), hvorav 191 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 11.06.2021 08:21