Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:12.01.2021 11:27

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker.

Den smittede har foreløpig ukjent smittekilde, men smittesporing pågår fortsatt. Vedkommende er ansatt i kommunens hjemmetjeneste. Alle berørte har blitt kontaktet og  aktuelle nærkontakter er satt i karantene som følge av dette. Det legges opp til (hjemme)testing av disse personene så raskt som mulig.

Det er med dette registrert totalt 215 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 12. januar 2021), hvorav 10 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 12.01.2021 11:26