To nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:12.06.2021 10:07

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

En av de smittede er ansatt ved Røren skole slik at nærkontakter var allerede i karantene. Det følges opp med testing av alle nærkontakter og flere ansatte som vil gi bedre oversikt over situasjonen.

Den andre har kjent smittevei og var allerede i karantene.

Det er med dette registrert totalt 398 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 12. juni 2021), hvorav 193 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 12.06.2021 09:56