Ett nytt smittetilfelle

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:12.12.2020 11:06

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle det siste døgnet.

Den smittede har kjent smittekilde og er nærkontakt til et kjent smittetilfelle. Det er registrert fire nye nærkontakter.

Den smittede er ansatt på Hokksund Ungdomsskole. Personen var allerede i karantene, og karantenen for to klasser, samt for noen nye nærkontakter, forlenges med en dag.

Det er med dette registrert totalt 170 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 12. desember 2020), hvorav 152 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 12.12.2020 10:59