Åtte nye smittetilfeller av koronavirus

Grøner, Cathrine Endret:13.11.2020 09:05

​Kommuneoverlegen har i dag, fredag 13. november, fått bekreftet åtte nye smittetilfeller av Covid-19 (koronavirus).

Tre av de smittede har tilknytning til Hokksund barneskole, Røren barneskole og Røren barnehage. Som følge av dette, er 5. trinn på begge skolene og flere barn og ansatte ved barnehagen satt i karantene. Smitteoppsporing viser at ingen disse har blitt smittet ved skolen eller barnehagen.

Det er med dette 59 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 13. november 2020 (siden utbruddet startet i mars).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 13.11.2020 08:27