To nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:13.12.2020 10:00

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

De smittede har begge kjent smittekilde, og er nærkontakter til kjente smittetilfeller. Det er registrert to nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

En av de smittede har tilknytning til Hokksund ungdomsskole. Personen er ikke smittet på skolen. Aktuell klasse og ansatte på skolen var allerede i karantene. Berørte elever og ansatte ved ungdomsskolen skal gjennomføre testing mandag 14. desember.

Det er med dette registrert totalt 172 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 13. desember 2020), hvorav 154 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 13.12.2020 09:58