Seks nye smittetilfeller

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:14.01.2021 09:21

​​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet seks nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker

Alle de smittede har kjent smittevei, de fleste i egen husstand. To av tilfellene knyttes opp til smittesituasjon i hjemmetjenesten i kommunen, og tre nye ansatte er satt i karantene som følge av dette. Berørte brukere og ansatte følges opp med testing og isolasjon eller karantene etter vanlige retningslinjer. Kommuneoverlegen vurderer foreløpig smitten i hjemmetjenesten som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 223 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 14. januar 2021), hvorav 18 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 14.01.2021 09:14