To nye tilfeller av koronavirus i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:14.11.2020 10:18

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet to nye smittetilfeller av Covid-19 (koronavirus) i løpet av det siste døgnet.

Begge er nærkontakter til tidligere smittede, og befant seg som følge av dette allerede i karantene. Smittekilden er kjent i begge tilfeller, og den ene kan kobles til et smitteutbrudd på Universitetet i Sørøst-Norge på Kongsberg.

Det er med dette 61 kjente smittetilfeller i Øvre Eiker kommune per 14. november 2020 (siden utbruddet startet i mars).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 14.11.2020 10:00