Ett nytt smittetilfelle

Veldman, Ida Elisabeth Endret:16.03.2021 09:22

Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet

Personen er trolig smittet i en annen kommune. Nærkontakter følges opp for å bekrefte smittekilden. Det er registrert fem nye nærkontakter.

Det er med dette registrert totalt 271 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 16. mars), hvorav 66 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 16.03.2021 08:35