Tre nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:16.11.2020 10:32

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet tre nye smittetilfeller av Covid-19 (koronavirus).

En av de smittede er fra Hokksund barneskole. Vedkommende tilhører en skoleklasse som allerede er i karantene. Det gjennomføres smittesporing etter vanlige prosedyrer. Kommuneoverlegen vurderer at de har kontroll på smittespredningen.

Det er med dette registrert totalt 70 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 16. november 2020).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 16.11.2020 10:30