Syv nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:16.12.2020 09:48

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet syv nye smittetilfeller det siste døgnet.

To er elever ved Hokksund ungdomsskole har påvist covid-19. Smitten ble funnet etter massetesting ved skolen. De andre smittede er nærkontakter til kjente smittetilfeller.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig og det er få nærkontakter.

Det er med dette registrert totalt 180 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 16. desember 2020), hvorav 162 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 16.12.2020 09:09