Ett nytt smittetilfelle

Veldman, Ida Elisabeth Endret:17.06.2021 09:48

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Vedkommende var allerede i karantene, og har kjent smittevei.

Andre testrunde ved Røren skole viste ingen nye positive tilfeller og karantenen der er avsluttet.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 401 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 17. juni 2021), hvorav 196 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 17.06.2021 08:57