To nye tilfeller av koronavirus i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:17.11.2020 09:19

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet to nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus).

Det dreier seg om en en ung voksen og en eldre, hjemmeboende person. Begge var allerede i karantene som nærkontakter til tidligere smittede. Ved Vestfossen skole er en klasse og enkelte ansatte satt i karantene som følge av at en ansatt ved skolen som er bosatt i en annen komme er bekreftet smittet.

Det er med dette registrert totalt 72 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 16. november 2020).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 17.11.2020 08:43