Ett nytt smittetilfelle

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:17.12.2020 08:32

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Personen er smittet av en nærkontakt som tidligere har testet positivt.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er få nærkontakter, og kun én ny i løpet av siste døgn.

Det er med dette registrert totalt 181 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 17. desember 2020), hvorav 163 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 17.12.2020 07:52