Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:18.01.2021 09:18

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Personen har ukjent smittekilde, og det er registrert sju nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, med få nærkontakter i Øvre Eiker. Det er mulig at personen er smittet i en annen kommune.

Det er registrert totalt 227 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 18. januar 2021), hvorav 22 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 18.01.2021 09:06