Seks nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:18.12.2020 08:34

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet seks nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Smittetilfellene knyttes til smitteutbrudd i Kongsberg kommune.

Foreløpig antall nærkontakter er 47, med mulighet for flere. Smittesporing fortsetter i dag.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, og det er kjente smitteveier.

Det er med dette registrert totalt 187 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 18. desember 2020), hvorav 169 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 18.12.2020 07:59