Seks nye smittetilfeller

Veldman, Ida Elisabeth Endret:19.03.2021 09:16

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet seks nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Alle er nærkontakter til samme smittetilfelle, og har kjent smittevei. En skoleklasse på Røren skole og en barnehageavdeling på Røren barnehage, samt ansatte, er i karantene. I tillegg er ytterligere en skoleklasse på Røren satt i ventekarantene i påvente av prøvesvar på en elev med sannsynlig smitte.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet foreløpig som oversiktlig, men avventer testing av skoleelever/barnehagebarn får å få oversikt over omfanget på skolen og barnehagen.

Det er med dette registrert totalt 281 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 19. mars 2021), hvorav 76 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 19.03.2021 07:58