Syv nye smittetilfeller av Covid-19

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:19.11.2020 11:54

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet syv nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus).

​Fem av tilfellene er nærkontakter og har kjent smittevei. To har ukjent smittevei. En klasse på Hokksund ungdomsskole er satt i karantene, ellers er ingen andre skoler berørt med nye klasser i karantene.

Det er med dette registrert totalt 88 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 19. november 2020).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 19.11.2020 08:32