Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:19.12.2020 10:43

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Personen er smittet i en annen kommune. Smittemiljøet er oversiktlig. Det er foreløpig registrert én ny nærkontakt, med mulighet for flere, da smittesporingen fortsetter i dag.

Det er med dette registrert totalt 188 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 19. desember 2020), hvorav 170 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 19.12.2020 10:32