Seks nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:20.01.2021 09:16

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet seks nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Alle de smittede har kjent smittevei, og det er få nye nærkontakter. To personer ble smittet etter utenlandsopphold.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Obligatorisk testing med hurtigtester på grensepasseringer gir raskere prøvesvar og sikrer oversikt.

Det er registrert totalt 234 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 20. januar 2021), hvorav 29 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 20.01.2021 08:06