Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:20.12.2020 11:42

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Den smittede har kjent smittevei og er nærkontakt av tidligere kjent tilfelle. Det er ikke registrert nye nærkontakter.

Kommuneoverlegen betegner smittesituasjonen i Øvre Eiker som rolig og oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 189 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 20. desember 2020), hvorav 171 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 20.12.2020 11:32