To nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:21.01.2021 09:20

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Begge de smittede er nærkontakter til tidligere kjente smittetilfeller og allerede i karantene, så det er få nye nærkontakter.

Etter et utbrudd i en bedrift i Drammen har smittesporing registrert nærkontakter som er bosatt i Øvre Eiker. Smittesporingen pågår fremdeles.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er registrert totalt 236 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 21. januar 2021), hvorav 31 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 21.01.2021 08:52