Tre nye smittetilfeller

Veldman, Ida Elisabeth Endret:21.03.2021 09:43

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet tre nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

To av de smittede har kjent smittevei, og en person er trolig smittet i en annen kommune.

En klasse på Skotselv skole samt elever og ansatte ved SFO er i karantene pga. et påvist smittetilfelle som har opphav i en annen kommune. Det fører til at SFO må stenge neste uke.

Det er med dette registrert totalt 285 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 21. mars 2021), hvorav 80 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 21.03.2021 08:59