Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:21.07.2021 08:27

​Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Kommuneoverlegen har nå fått tilbakemelding om at de fleste av de smittede i vårt område i det siste har vært smittet med Delta-varianten av koronaviruset og regner nå dette som det aktive viruset i vårt område, uten at det har gitt utslag i økt smittetrykk. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som lavt.

Det er med dette registrert totalt 406 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 21. juli 2021), hvorav 201 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 21.07.2021 08:15