Fire nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:21.11.2020 09:45

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet fire nye tilfeller av Covid-19 (koronavirus).

Alle tilfellene har kjent smittevei. Smittesporing har ledet til 22 nye nærkontakter. Ved Vestfossen ungdomsskole er en klasse satt i karantene på grunn av smitte hos en ansatt. Det er planlagt testing av hele klassen i kommende uke.

Det er med dette registrert totalt 99 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 21. november 2020).

il du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 21.11.2020 09:43