Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:21.12.2020 09:21

​Kommuneoverlegen har fått beskjed om at det ikke er registrert nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Kommunelegen minner om at det er viktig å teste seg hvis man får symptomer, og isolere seg fram til testsvar foreligger.  I Storbritannia er det påvist en variant av viruset som er mer smittsomt. Vi ber derfor personer som har vært i Storbritannia de siste 14 dagene om å ha lav terskel for testing.

Det er med dette registrert totalt 189 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 21. desember 2020), hvorav 171 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 21.12.2020 08:19