6 nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:22.11.2020 11:05

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet seks nye smittetilfeller av Covid-19 det siste døgnet. Fire av de smittede er skoleelever, og alle har kjent smittekilde.

Det er registrert 58 nærkontakter til de smittede. Smittesporingsarbeidet har vært krevende. Flere klasser på Hokksund ungdomsskole er berørt, og hele 10. trinn er satt i karantene.

Som en følge av ny smitte, settes det opp lokal testing av hele 10. trinn på Hokksund ungdomsskole, en 10.-klasse ved Vestfossen ungdomsskole og et fotballag mandag ettermiddag ved Falkbanen.

Det er med dette registrert totalt 105 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 22. november 2020).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 22.11.2020 10:58