Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:22.12.2020 08:57

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Den smittede er kjent nærkontakt med tidligere smittetilfelle.

I tillegg er en ansatt på Eikertun helsehus bekreftet smittet, men personen er bosatt i en annen kommune.  Det gjøres smittesporing og testing av ansatte og pasienter. 17 ansatte og 6 pasienter er i karantene.

Det er med dette registrert totalt 190 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 22. desember 2020), hvorav 172 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 22.12.2020 08:45