Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:23.01.2021 10:16

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

Personen som er smittet hadde tidligere testet positivt på en hurtigtest, og befant seg derfor allerede i isolasjon. Det er følgelig heller ingen nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er registrert totalt 238 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 23. januar 2021), hvorav 33 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 23.01.2021 10:10