Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:23.11.2020 08:56

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle av Covid-19 det siste døgnet.

Personen er mest sannsynlig smittet i privat sammenheng av en slektning som er kjent smittekilde i en annen kommune. Det er kartlagt fire nærkontakter, og situasjonen er oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 106 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 23. november 2020).

il du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 23.11.2020 08:51