Fem nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:23.12.2020 09:22

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet fem nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus).

Alle har kjent smittevei. To er smittet av nærkontakter i familie, to er smittet i en annen kommune og en er smittet i sosial samling i annen kommune.

Det er registrert 27 nye nærkontakter til disse smittetilfellene. I tillegg er et fotballlag i karantene.  Kommuneoverlegen vurderer smittenivået som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 195 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 23. desember 2020), hvorav 177 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 23.12.2020 09:10