Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:24.12.2020 11:03

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus).

Personen er nærkontakt til et tidligere kjent smittetilfelle. Det er registrert én ny nærkontakt. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 196 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 24. desember 2020), hvorav 178 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 24.12.2020 09:19