Ingen nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:12.03.2021 14:17

​Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

En person som tidligere har fått påvist smitte, er trolig smittet av britisk mutasjon (B 1.1.7). Prøven er nå sendt inn til videre analyse ved FHI. Det er få nærkontakter og kommuneoverlegen vurderer smittmiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 259 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 25. februar), hvorav 54 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 25.02.2021 09:19