15 nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:25.11.2020 10:09

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet 15 nye smittetilfeller av Covid-19 det siste døgnet.

Alle de smittede er nærkontakter til kjente tilfeller, og har kjent smittevei. Tre av smittetilfellene er bekreftet etter massetesting ved Hokksund ungdomsskole på mandag. To av tilfellene knyttes til smitte i Kongsberg. I noen av tilfellene er det flere smittede i samme husstand. Smittesporing har ført til 21 nye nærkontakter.

Det er med dette registrert totalt 121 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 25. november 2020), hvorav 112 av disse er smittet i høst.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 25.11.2020 09:35