To nye smittetilfeller

Eggertsdottir, Harpa Björt Endret:25.12.2020 11:39

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet to nye smittetilfeller med Covid-19 (koronavirus).

Én person er nærkontakt til et tidligere kjent smittetilfelle og den andre er smittet på jobb i en annen kommune. Det er registrert 51 nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig.

Det er med dette registrert totalt 198 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 25. desember 2020), hvorav 180 av disse er smittet etter sommeren.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 25.12.2020 11:32