Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker

Grøner, Cathrine Endret:26.11.2020 09:15

​Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle av Covid-19 (koronavirus) det siste døgnet.

Det er sporet opp to nærkontakter til den smittede. Smitteoppsporing er utført, og smittekilden er ikke avdekket. Kommuneoverlegen vurderer risikoen for videre smitte som liten for dette tilfellet.

Det er med dette registrert totalt 122 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 26. november 2020), hvorav 113 av disse er smittet i høst.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 26.11.2020 09:13