Ett nytt smittetilfelle

Veldman, Ida Elisabeth Endret:28.03.2021 09:30

​Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker det siste døgnet.

I tillegg er 60 elever og fire lærere ved Eiker VGS satt i karantene grunnet et smittetilfelle hos en elev som er bosatt i en annen kommune. Husstandsmedlemmene til elevene og lærerne er satt i ventekarantene.

Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig, bortsett fra situasjonen på Eiker VGS. Situasjonen her følges opp med testing.

Det er med dette registrert totalt 294 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (per 27. mars 2021), hvorav 89 er smittet i 2021.

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer

Opprettet: 27.03.2021 08:39