Tre nye smittetilfeller i Øvre Eiker

Riste-Bjørkli, Sunniva Endret:27.11.2020 09:16

​Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet tre nye smittetilfeller med Covid-19. To er fra samme familie med kjent smittevei. Den tredje har usikker smittevei.

Det er seks nærkontakter, og det foregår fortsatt smittesporing for personen med ukjent smittekilde.

Når det gjelder skolemiljøene i Øvre Eiker, vurderer kommunelegen det dit hen at smittespredningen har stoppet opp.

Det er med dette registrert totalt 125 bekreftede tilfeller av Covid-19 i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020 (pr 27. november 2020).

Vil du vite mer om totalt antall smittede med koronavirus i Øvre Eiker akkurat nå, eller lese om andre smittetilfeller siden utbruddet i mars 2020, klikk her for en oppdatert oversikt.

Mer informasjon om koronavirus

Les om lokale smitteverntiltak, testing og symptomer med mer på samlesiden for koronavirus. Klikk her for å lese mer.

Opprettet: 27.11.2020 08:45